Veniturile LG În Q2 2012 și pierderile din zona de telefoane mobile

778 ori
<b>Veniturile LG În Q2 2012 și pierderile din zona de telefoane mobile</b>LG nu o duce prea bine pe zona de telefoane mobile. Din 2011 au ales să mizeze pe telefoanele inteligente și nu au reușit să se impună în piață cu seria Optimus. A început a fi disponibil noul lor vârf de gamă și în țara noastră - LG...

LG nu o duce prea bine pe zona de telefoane mobile. Din 2011 au ales să mizeze pe telefoanele inteligente și nu au reușit să se impună în piață cu seria Optimus. A început a fi disponibil noul lor vârf de gamă și în țara noastră - LG Optimus 4X HD și-l așteptăm cu interes în redacția mobilissimo.ro.

Au oferit detaliile financiare cu referire la al doilea sfert de an din 2012. Volumul de unități livrate este mai mic decât sfertul similar din 2011. Asta și pentru că între timp au dispărut telefoanele ieftine din portofoliu și LG Optimus 4X HD cât și telefoanele cu conectivitate LTE au avut un debut lent în Europa și SUA. Speranțele lor sunt legate de Q3 și Q4 2012 când vor avea mai multe telefoane de top în piață.

Divizia care a performat a fost cea dedicată sistemelor de tip home cinema. La telefoane mobile reușiseră în Q1 2012 să fie pe plus cu 39 milioane și acum sunt pe pierdere cu 57 milioane dolari. Bilanțul financiar pe Q2 2012 s-a ridicat la 2.2 miliarde, anul trecut în aceeași perioadă vindeau de peste 3 miliarde și față de Q1 2012 au atins cu 200 de milioane dolari mai puțin la capitolul sales.

LG ar putea să se salveze dacă scapă de impresia negativă pe care o are de la un feature phone de acum câțiva ani. Trebuie să aducă și telefoane care să iasă în față, în sens pozitiv. Concurența este aprigă: Samsung domină piața telefoanelor Android, iar restul își împart un market share mult mai redus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×