Nokia Lumia 910 și 920 sosesc pe 5 septembrie? Avalanșa de telefoane WP8 Începe peste 5 săptămâni?

1.460 ori
<b>Nokia Lumia 910 și 920 sosesc pe 5 septembrie? Avalanșa de telefoane WP8 Începe peste 5 săptămâni?</b>Datele problemei stau așa: Nokia pregătește "ceva" pentru data de 7 septembrie, după cum arată un banner din vitrina unui magazin din Helsinki, la care adăugăm și evenimentul Nokia World, desfășurat pe 5-6 septembrie. Acum a apărut încă o...

Datele problemei stau așa: Nokia pregătește "ceva" pentru data de 7 septembrie, după cum arată un banner din vitrina unui magazin din Helsinki, la care adăugăm și evenimentul Nokia World, desfășurat pe 5-6 septembrie. Acum a apărut încă o variabilă în această ecuație: Nokia ar putea lansa telefoanele Windows Phone 8 Lumia 910 și 920 pe 5 septembrie.

Informația vine de la Mynokiablog, care citează surse apropiate de WPDang, un site plin de informații în premieră despre modele Windows Phone. în principiu, Nokia World ar trebui să ne aducă măcar un model WP8 Lumia, plus o pleiadă de terminale Asha, poate și unele cu Symbian/Nokia OS și eventual o surpriză cu Jolla OS. în imaginea de mai sus vedeți prototipul prezent pe scena la prezentarea lui Windows Phone 8 de luna trecută. Forma sa nu este prea relevantă, deoarece terminalului are designul mascat de o carcasă specială.

Așteptările sunt mari pentru septembrie, deoarece WP8 aduce suport pentru procesoare multicore, rezoluții 720p și multe alte îmbunătățiri. Cum vă suna un Nokia Lumia cu camera PureView, procesor dual sau chiar quad core și ecran HD? Evident acesta ar fi unul din gamă de vârf. Dar și un midrange dual core cu WP8, ecran qHD și camera de 5/8 MP sună destul de rezonabil, nu-i așa?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×