Nokia Lumia 910 și 920 sosesc pe 5 septembrie? Avalanșa de telefoane WP8 Începe peste 5 săptămâni?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.400 ori
<b>Nokia Lumia 910 și 920 sosesc pe 5 septembrie? Avalanșa de telefoane WP8 Începe peste 5 săptămâni?</b>Datele problemei stau așa: Nokia pregătește "ceva" pentru data de 7 septembrie, după cum arată un banner din vitrina unui magazin din Helsinki, la care adăugăm și evenimentul Nokia World, desfășurat pe 5-6 septembrie. Acum a apărut încă o...

Datele problemei stau așa: Nokia pregătește "ceva" pentru data de 7 septembrie, după cum arată un banner din vitrina unui magazin din Helsinki, la care adăugăm și evenimentul Nokia World, desfășurat pe 5-6 septembrie. Acum a apărut încă o variabilă în această ecuație: Nokia ar putea lansa telefoanele Windows Phone 8 Lumia 910 și 920 pe 5 septembrie.

Informația vine de la Mynokiablog, care citează surse apropiate de WPDang, un site plin de informații în premieră despre modele Windows Phone. în principiu, Nokia World ar trebui să ne aducă măcar un model WP8 Lumia, plus o pleiadă de terminale Asha, poate și unele cu Symbian/Nokia OS și eventual o surpriză cu Jolla OS. în imaginea de mai sus vedeți prototipul prezent pe scena la prezentarea lui Windows Phone 8 de luna trecută. Forma sa nu este prea relevantă, deoarece terminalului are designul mascat de o carcasă specială.

Așteptările sunt mari pentru septembrie, deoarece WP8 aduce suport pentru procesoare multicore, rezoluții 720p și multe alte îmbunătățiri. Cum vă suna un Nokia Lumia cu camera PureView, procesor dual sau chiar quad core și ecran HD? Evident acesta ar fi unul din gamă de vârf. Dar și un midrange dual core cu WP8, ecran qHD și camera de 5/8 MP sună destul de rezonabil, nu-i așa?


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×