Verizon va folosi spectrul de 700 Mhz pentru conectivitate 4G

1.169 ori
<b>Verizon va folosi spectrul de 700 Mhz pentru conectivitate 4G</b>Verizon anunta ceea ce ne asteptam cu totii, faptul ca va folosi spectrul de 700 Mhz, care i-a costat peste 9 miliarde de dolari pentru implementarea conexiunilor 4G. Inainte ca utilizatorii americani de terminale Verizon sa jubileze, acestia trebuie sa...

Verizon anunta ceea ce ne asteptam cu totii, faptul ca va folosi spectrul de 700 Mhz, care i-a costat peste 9 miliarde de dolari pentru implementarea conexiunilor 4G.

Inainte ca utilizatorii americani de terminale Verizon sa jubileze, acestia trebuie sa afle ca serviciile 4G nu vor fi disponibile mai devreme de 2010. Ba chiar din 2013, daca ne amintim de intarzierea conectivitatii 3G... Ca o concidenta, 2013 este si anul (teoretic) pana la care AT&T isi va fi pregatit reteaua 4G pentru consumul de masa. Sprint a ales deja sa foloseasca WiMAX, pentru a oferi servicii de mare viteza mai rapid, chiar din acest an.

Producatorii de PC-uri, ca ASUS au afirmat de asemenea ca vor produce hardware-uri ieftine cu suport WiMAX, pentru a accelera adoptarea standardului la nivel mondial. Se discuta despre conectivitate WiMAX si in Romania, in conditiile in care vom vedea un operator important de pe piata autohtona obtinand licenta pentru aceasta tehnologie. Mutarea va fi extrem de importanta, de vreme ce WiMAX este viitorul si pasul logic prin care are loc evolutia de la standardul 3G.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×