Xiaomi Mi Note 2 apare în noi fotografii; vine cu display curbat și cu o singură cameră foto

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.191 ori
<b>Xiaomi Mi Note 2 apare în noi fotografii; vine cu display curbat și cu o singură cameră foto</b>Aruncăm astăzi o privire asupra unor noi fotografii cu phablet-ul Xiaomi Mi Note 2, terminal ce va sosi cu un display curbat spre margini în stil S7 Edge, și aparent cu doar o singură cameră foto și nu două precum indicau zvonurile din ultima perioadă.

Cu doar o zi înainte de lansarea oficială, vedem phablet-ul Xiaomi Mi Note 2 în noi fotografii - terminal care aparent va oferi doar o singură cameră foto, și nu un modul dual precum indicau zvonurile din ultima perioadă. Cea mai interesantă schimbare pe care acest dispozitiv o va aduce comparativ cu prima generație Mi Note, va fi display-ul cu muchii curbate ce ar putea oferi și extra-funcții la pachet.

Xiaomi Mi Note 2

Imaginile de astăzi ne prezintă design-ul glossy pe care telefonul îl adoptă, camera foto singulară de pe spate ce este însoțită de un bliț dual-tone și butonul home fizic cu rol de scanner de amprente. De asemenea, și panoul spate va beneficia de margini curbate - fix ca în cazul phablet-ului Galaxy Note 7.

Xiaomi Mi Note 2

Coincidență sau nu, Xiaomi Mi Note 2 va oferi tot un display cu diagonala de 5.7 inch și nu este exclus să vedem și o variantă cu 6 GB memorie RAM la bord. Așteptăm aici și prezența procesului quad-core Qualcomm Snapdragon 821 la bord, a unui port USB Type-C cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă, și variante cu 32, 64 și 128 GB de stocare. Slotul microSD ar putea lipsi totuși din ecuație..

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×