Vernee Apollo X va fi primul smartphone deca-core de pe piață livrat cu Android 7.0 Nougat din fabrică; debutează la MWC 2017!

1.222 ori
<b>Vernee Apollo X va fi primul smartphone deca-core de pe piață livrat cu Android 7.0 Nougat din fabrică; debutează la MWC 2017!</b>Cu doar câteva zile în urmă cei de la Vernee ne-au dezvăluit câteva dintre smartphone-urile pe care urmează a le prezenta oficial în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017, printre acestea numărându-se și modelul Apollo X, primul

Au trecut doar câteva zile de la dezvăluirea modelelor Vernee ce vor fi prezentate în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017 din Barcelona, modele printre care se număra și Vernee Apollo X. Compania producătoare revine astăzi cu informații despre acest handset care va oferi la pachet un procesor deca-core MediaTek Helio X20.

Ei bine, Vernee Apollo X va fi primul smartphone deca-core de pe piață ce va fi livrat din fabrică cu sistemul de operare Android 7.0 Nougat. Așteptăm să vedem aici și alte dotări din zona high-end precum un chip de 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare flash și o cameră foto cu suport pentru înregistrare video la rezoluție 4K Ultra HD.

Din imaginea teaser pe care o vedeți mai sus, remarcăm faptul că telefonul va adopta un panou frontal cu margini foarte subțiri în jurul ecranului și sticlă 2.5D pentru un plus la capitolul experiență de utilizare. Detaliile complete le aflăm la MWC 2017 și tot atunci și prețul de comercializare. Pentru update-uri puteți urmări site-ul vernee.cc!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×