Vernee Apollo X va fi primul smartphone al companiei chineze echipat cu V-OS

1.284 ori
<b>Vernee Apollo X va fi primul smartphone al companiei chineze echipat cu V-OS</b>Printre numeroasele telefoane văzute la MWC 2017 s-a numărat și Vernee Apollo X, o evoluție interesantă a modelului de anul trecut ce urmează a debuta comercial în perioada următoare la un preț foarte bun. Aflăm astăzi că terminalul va sosi cu V-OS

Smartphone-ul Vernee Apollo X este unul dintre cele pe care le-am văzut afișate anul acesta la standul companiei Vernee din cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress din Barcelona, un handset ce reprezintă o evoluție interesantă a modelului de anul trecut. Aflăm astăzi faptul că Apollo X va fi primul terminal din portofoliul firmei asiatice ce va sosi la pachet cu V-OS, un ROM propriu al Vernee.

V-OS

Acesta va fi bazat pe desigur pe Android și după cum puteți vedea încă din imaginea de mai sus, vom avea parte de o experiență aproape stock - lucru ce nu poate decât să fie lăudat. Deși nu avem prea multe informații despre V-OS, știm că Android 7.0 Nougat stă la baza sa.

Cât despre dotările hardware ale telefonului, așa cum ați aflat încă din handson-ul pe care vi l-am prezentat aici, Vernee Apollo X sosește cu un display Sharp de 5.5 inch Full HD, cu procesor deca-core MediaTek Helio X20 și cu o generoasă baterie de 3500 mAh la interiorul unei carcase metalice. În vreme ce așteptăm debutul său comercial, aflăm că varianta Apollo Lite beneficiază de o reducere la GearBest.com, fiind disponibil acum pentru doar 159.99 dolari!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×