Vernee Apollo X va fi primul smartphone al companiei chineze echipat cu V-OS

1.299 ori
<b>Vernee Apollo X va fi primul smartphone al companiei chineze echipat cu V-OS</b>Printre numeroasele telefoane văzute la MWC 2017 s-a numărat și Vernee Apollo X, o evoluție interesantă a modelului de anul trecut ce urmează a debuta comercial în perioada următoare la un preț foarte bun. Aflăm astăzi că terminalul va sosi cu V-OS

Smartphone-ul Vernee Apollo X este unul dintre cele pe care le-am văzut afișate anul acesta la standul companiei Vernee din cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress din Barcelona, un handset ce reprezintă o evoluție interesantă a modelului de anul trecut. Aflăm astăzi faptul că Apollo X va fi primul terminal din portofoliul firmei asiatice ce va sosi la pachet cu V-OS, un ROM propriu al Vernee.

V-OS

Acesta va fi bazat pe desigur pe Android și după cum puteți vedea încă din imaginea de mai sus, vom avea parte de o experiență aproape stock - lucru ce nu poate decât să fie lăudat. Deși nu avem prea multe informații despre V-OS, știm că Android 7.0 Nougat stă la baza sa.

Cât despre dotările hardware ale telefonului, așa cum ați aflat încă din handson-ul pe care vi l-am prezentat aici, Vernee Apollo X sosește cu un display Sharp de 5.5 inch Full HD, cu procesor deca-core MediaTek Helio X20 și cu o generoasă baterie de 3500 mAh la interiorul unei carcase metalice. În vreme ce așteptăm debutul său comercial, aflăm că varianta Apollo Lite beneficiază de o reducere la GearBest.com, fiind disponibil acum pentru doar 159.99 dolari!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×