Motorola Moto M Unboxing: midrange high-end-ul care nu e nici Moto G, nici E şi nici Z, care are ceva influenţe Lenovo

1.692 ori
<b>Motorola Moto M Unboxing: midrange high-end-ul care nu e nici Moto G, nici E şi nici Z, care are ceva influenţe Lenovo</b>Motorola şi-a menţinut binişor independenta faţă de Lenovo de când a ajuns sub tutela sa, având designuri ce nu se lăsau influenţate de abordarea produselor Lenovo. Asta până am văzut telefonul Motorola Moto M. La el se simt câteva influenţe Lenovo..

Motorola şi-a menţinut binişor independența faţă de Lenovo de când a ajuns sub tutela sa, având designuri ce nu se lăsau influenţate de abordarea produselor Lenovo. Asta până am văzut telefonul Motorola Moto M. La el se simt câteva influenţe Lenovo, nu că ar fi ceva rău totuşi. Îl scoatem din cutie mai jos şi ar trebui să îl găsiţi în magazine curând la 300-400 de euro.

Motorola Moto M, continutul cutiei

Se poziţionează ca rival pentru Huawei Nova, ASUS ZenFone 3 şi modelele Samsung Galaxy A (2016). În cutia sa aparent mică încap o mulţime de accesorii, de la cablul USB Type-C la încărcătorul generos şi de la câteva manuale la o pereche de căşti. Avem şi o husă din plastic transparent şi flexibil, protecţie pentru ecran şi cheiţă metalică.

Motorola Moto M, scos din cutie (casti)

Telefonul se prezintă cu un corp metalic rotunjit în spate, cu panou 2.5D în faţă şi cu o zonă frontală care mă duce cu gândul la Galaxy J5 (2016) cumva. Primim acustică Dolby pe acest smartphone, care măsoară 7.9 mm în grosime, cât Galaxy S7 deci. Are un ecran Full HD de 5.5 inch, procesor MediaTek Helio P10, sau P15 în unele regiuni şi 3 sau 4 GB RAM.

Vine cu 32 sau 64 GB stocare, două slot-uri SIM, slot microSD şi o cameră principală de 16 MP. Aduce o cameră de 8 MP pentru selfie, baterie de 3.050 mAh, port USB Type-C şi scanner de amprente. Telefonul rulează Android  6.0 Marshmallow şi singurul indiciu că e cu adevărat un Moto şi nu vreun Lenovo K e designul camerei principale. Revenim cu review în curând!

Motorola Moto M, prețuri actualizate:

Motorola Moto M Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×