Versiunea 3G a lui Google Nexus 7 ar putea fi lansată peste 6 săptămâni

952 ori
<b>Versiunea 3G a lui Google Nexus 7 ar putea fi lansată peste 6 săptămâni</b>Printre cele mai mari reproșuri aduse lui Google Nexus 7 se număra lipsa unei camere în partea din spate, lipsa unui slot microSD și lipsa conectivității mobile. Acest din urmă aspect ar putea fi rezolvat odată cu sosirea variantei 3G a tabletei,...

Printre cele mai mari reproșuri aduse lui Google Nexus 7 se număra lipsa unei camere în partea din spate, lipsa unui slot microSD și lipsa conectivității mobile. Acest din urmă aspect ar putea fi rezolvat odată cu sosirea variantei 3G a tabletei, despre care Paul O'Brien de la MoDaCo are detalii. Aparent versiunea 3G de Nexus 7 e deja în producție și urmează să sosească pe piața peste 6 săptămâni.

Din moment ce tableta de 7 inch e deja în producție, conform surselor interne, mă aștept și că Google să se afle deja în discuții cu operatorii, care ar putea aduce Nexus 7 3G la prețuri și mai accesibile. Având în vedere că tableta costa deja destul de puțin (1200 lei 8 GB), ea ar putea fi oferită gratuit cu un abonament cu trafic de date inclus. De obicei Paul O'Brien oferă informații care se adeveresc și nu prea dă greș, când vine vorba de zvonuri, deci tind să cred că are dreptate.

Mă întreb cum se vor simți cei care au cumpărat primii un Nexus 7, știind că ar fi putut cheltui puțin mai mult pentru varianta 3G. O lovitură pentru ei ar fi că versiunea 3G să coste la fel, dar mă aștept ca Google și ASUS să fie flexibili și să ofere poate un gift card Play Store celor care se simt nedreptățiți.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×