Versiunea din plastic a lui HTC One M8 ar putea sosi pe piață luna viitoare sub numele One M8 Ace

Autor:  | Publicat în:  HTC 938 ori
<b>Versiunea din plastic a lui HTC One M8 ar putea sosi pe piață luna viitoare sub numele One M8 Ace</b>După ce acum la începutul acestei luni o fotografie misterioasă cu HTC One M8 își făcea apariția pe contul de Twitter @evleaks, și după ce unele zvonuri au sugerat că HTC ar putea pregăti o versiune din plastic a lui HTC One M8, iată că...

După ce acum la începutul acestei luni o fotografie misterioasă cu HTC One M8 își făcea apariția pe contul de Twitter @evleaks, și după ce unele zvonuri au sugerat că HTC ar putea pregăti o versiune din plastic a lui HTC One M8, iată că astăzi aflăm noi informații despre acest posibil device, informații ce vin tocmai din China.

Potrivit unei publicații online chineze, HTC One M8 va primi o versiune din plastic numită One M8 Ace ce va fi lansată pe piață în luna mai. Se așteaptă ca acest model să aibă un preț de pornire de 3000 yuan ~ 346 euro, un preț cu până la 45% mai mic față de cel al modelului realizat din materiale premium, și anume aluminiu.

După cum bine știm, cei de la HTC au ridiculizat de multe ori faptul că principalul rival Samsung aduce pe piață terminale flagship din seria Galaxy realizate din materiale ieftine, dar iată că acum HTC adoptă aceeași strategie a folosirii materialelor plastice. Totodată, s-ar părea că Samsung se pregătește să lanseze o versiune premium a lui Galaxy S5, informație despre care aflam chiar ieri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×