Samsung Galaxy S5 Prime, versiunea premium cu carcasa metalică și ecran QHD a telefonului sosește În iunie

2.422 ori
<b>Samsung Galaxy S5 Prime, versiunea premium cu carcasa metalică și ecran QHD a telefonului sosește În iunie</b>Iată că apare din nou ideea unui Samsung Galaxy S5 metalic, de această dată sub numele de Samsung Galaxy S5 Prime și programat pentru lansare la vară. El va face posesorii de S5 să își muște mâinile de supărare că nu au mai așteptat puțin...

Iată că apare din nou ideea unui Samsung Galaxy S5 metalic, de această dată sub numele de Samsung Galaxy S5 Prime și programat pentru lansare la vară. El va face posesorii de S5 să își muște mâinile de supărare că nu au mai așteptat puțin înainte de a cumpăra handsetul.

Prime va fi cu atât mai interesant cu cât el va include un display QHD, cu rezoluție de 2560 x 1440 pixeli, dacă ne luăm după cele mai noi zvonuri. Terminalul este menționat de către publicația Asia Today, care scrie și că Prime va fi un produs ultra premium destinat piețelor europene și americane. Mai știm că Samsung lucrează la un proiect cunoscut sub numele de cod Project KQ, asociat noului Galaxy S5.

Acest terminal ar putea debuta cu un procesor octa core Exynos 5430 de 2.1 GHz pe core-urile Cortex A15 și 1.5 GHz pe cele A7, modem LTE și un GPU Mali T6XXX la 600 MHz. în aceste condiții, mă aștept că produsul să coste mai mult decât Galaxy S5, fiind o variantă upgradata a sa. De obicei astfel de modele rămân blocate în Coreea sau Japonia. Va sosi el oare și la noi?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×