Ce a rămas din Nokia are un nou CEO, Rajeev Suri; Compania renunță la numele Nokia Solutions and Networks

Autor:  | Publicat în:  Nokia 941 ori
<b>Ce a rămas din Nokia are un nou CEO, Rajeev Suri; Compania renunță la numele Nokia Solutions and Networks</b>Pe 25 aprilie Nokia Devices & Services a fost încorporată în Microsoft, dar restul companiei încă există, cu identitatea firmei finlandeze intactă. Nokia a numit șef al acestei entități pe Rajeev Suri, care va avea rol de CEO. &nbsp; De asemenea...

Pe 25 aprilie Nokia Devices & Services a fost încorporată în Microsoft, dar restul companiei încă există, cu identitatea firmei finlandeze intactă. Nokia a numit șef al acestei entități pe Rajeev Suri, care va avea rol de CEO.

De asemenea a fost schimbat numele companiei din Nokia Solutions and Networks în Nokia Networks. Risto Siilasmaa, CEO interimar se va axa de acum doar pe rolul de șef al comitetului de conducere Nokia, începând cu data de 1 mai. Printre produsele care vor aduce în continuare profit celor de la Nokia se număra HERE Maps, soluțiile legate de rețele și brevetele lor.

în plus, segmentul de cercetare și dezvoltare al companiei este de asemenea văzut cu ochi buni, el fiind cel care în tandem cu parteneri din lumea opticii a dat naștere super camerelor Pureview și tehnologiilor audio de pe terminalele Lumia. încă nu este clar care dintre ramurile Nokia răspunde de fapt de producția telefoanelor Nokia X cu Android... cea de la Microsoft sau cea finlandeză.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×