Vertu Ascent Ti Ferrari Nero - functia Concierge in actiune (Video)

2.583 ori
<b>Vertu Ascent Ti Ferrari Nero - functia Concierge in actiune (Video)</b>De parca un telefon Vertu cu branding Ferrari nu ar fi fost de ajuns pentru a sublinia bunastarea posesorului, iata ca exista si functia Concierge, care va permite sa cereti ORICE (aproape) prin intermediul apelarii unui numar special: Cei bogati isi pot...

De parca un telefon Vertu cu branding Ferrari nu ar fi fost de ajuns pentru a sublinia bunastarea posesorului, iata ca exista si functia Concierge, care va permite sa cereti ORICE (aproape) prin intermediul apelarii unui numar special:

Cei bogati isi pot rezerva bilete la avion/spectacol/concert, camere la hotel, pot comanda o pizza sau o masina, isi pot anunta prezenta la un dineu sau pot paria pe calul preferat cu ajutorul acestei functii specifice telefoanelor Vertu. In ce priveste modelul Vertu Ascent Ti Ferrari Nero, el masoara 115.5 x 49 x 15 mm, cantareste 160 de grame si incorporeaza un display de inalta rezolutie.

Memoria sa interna este de 4 GB, iar terminalul include o camera de 3 megapixeli, slot pentru carduri de memorie, port microUSB (USB 2.0) si o baterie care rezista 5 ore in mod convorbire si 300 de ore in standby. In ce priveste conectivitatea, terminalul suporta GSM quadband (850/900/1800/1900 MHz), WCDMA 2100 MHz 3G, WiFi si Bluetooth 2.0.

Pretul? In jur de 11.000 de dolari... deci ii putem spune telefonul-masina, deoarece are valoarea unui automobil.

Sursa: Youtube.com

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×