Vertu lansează un telefon Împodobit cu piele de aligator și diamante: Pure Jet Alligator Diamonds

501 ori
<b>Vertu lansează un telefon Împodobit cu piele de aligator și diamante: Pure Jet Alligator Diamonds</b>Se pare că bambusul sau oțelul inoxidabil nu mai sunt de ajuns ca materiale inedite pentru un telefon, astfel că Vertu trece la pielea de aligator în cazul noului său model. Numele său este potrivit cu dotările: Vertu Pure Jet Alligator Diamonds....

Se pare că bambusul sau oțelul inoxidabil nu mai sunt de ajuns ca materiale inedite pentru un telefon, astfel că Vertu trece la pielea de aligator în cazul noului său model. Numele său este potrivit cu dotările: Vertu Pure Jet Alligator Diamonds.

Produsul este bazat pe Vertu Signature Touch, iar ediția specială vine cu 124 de diamante albe, integrate pe un "pat" de aur. Difuzorul e împodobit cu aur alb, iar telefonul mai primește și un strat de ceramică și evident piele de aligator. Prețul acestui produs este de 15.900 de euro. Aceasta este versiunea neagră, iar cea roșie poartă numele de Diamonds Red Alligator.

Vertu lansează un telefon Împodobit cu piele de aligator și diamante: Pure Jet Alligator Diamonds

Ea este derivată din handsetul Vertu Aster și vine "doar" cu 55 de diamante albe, piele roșie de aligator și fără accente aurite. Prețul este mai mic aici: 8900 de euro. Dotările de bază ale lui Aster includ un display de 4.7 inch cu rezoluție Full HD, camera de 13 MP, procesor Snapdragon 801 și 2 GB RAM. Signature Touch, din care e inspirat Pure Jet Aligator vine cu același ecran, dar și procesor Snapdragon 800, Android 4.4.2 și 64 GB stocare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×