RCS&RDS oferă reduceri substanțiale la smartphone-urile din ofertă până pe data de 8 februarie

Autor:  | Publicat în:  Digi Mobil 2.319 ori
<b>RCS&RDS oferă reduceri substanțiale la smartphone-urile din ofertă până pe data de 8 februarie</b>Astăzi, cei de la RCS&RDS ne-au anunțat prin intermediul unui comunicat de presă despre faptul că în perioada 14 ianuarie - 8 februarie se vor aplica reduceri substanțiale smartphone-urile disponibile în oferta Digi Mobil, această ofertă fiind...

Astăzi, cei de la RCS&RDS ne-au anunțat prin intermediul unui comunicat de presă despre faptul că în perioada 14 ianuarie - 8 februarie se vor aplica reduceri substanțiale smartphone-urile disponibile în oferta Digi Mobil, această ofertă fiind adresată atât noilor clienți, cât și celor deja existenți.

Printre smartphone-urile ce vor beneficia de prețuri speciale se numără modele Allview, HTC, Lenovo, Nokia, Philips și Samsung. Pentru a achiziționa un telefon la preț redus va trebui să ne prezentăm personal într-un magazin Digi sau RCS&RDS, locație în care vom putea consulat oferta de produse.

Aflăm că reducerile de preț sunt disponibila la încheierea unui abonament din gama Optim și Complet pe o perioadă de 23 luni. Vom putea astfel cumpăra un telefon mobil fie cu plata integrală, fie în rate. Mai multe detalii puteți găsi aici.

Iată câteva modele disponibile:

  • Nokia Lumia 530 - 369 lei (fără abonament) / avans 40 lei + 12 rate x 26 lei
  • Allview X1 Soul - 799 lei (fără abonament) / avans 200 lei + 12 rate x 50 lei
  • Allview X2 Soul - 999 lei (fără abonament) / avans 300 lei + 12 rate x 59 lei
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×