RCS&RDS oferă reduceri substanțiale la smartphone-urile din ofertă până pe data de 8 februarie

2.372 ori
<b>RCS&RDS oferă reduceri substanțiale la smartphone-urile din ofertă până pe data de 8 februarie</b>Astăzi, cei de la RCS&RDS ne-au anunțat prin intermediul unui comunicat de presă despre faptul că în perioada 14 ianuarie - 8 februarie se vor aplica reduceri substanțiale smartphone-urile disponibile în oferta Digi Mobil, această ofertă fiind...

Astăzi, cei de la RCS&RDS ne-au anunțat prin intermediul unui comunicat de presă despre faptul că în perioada 14 ianuarie - 8 februarie se vor aplica reduceri substanțiale smartphone-urile disponibile în oferta Digi Mobil, această ofertă fiind adresată atât noilor clienți, cât și celor deja existenți.

Printre smartphone-urile ce vor beneficia de prețuri speciale se numără modele Allview, HTC, Lenovo, Nokia, Philips și Samsung. Pentru a achiziționa un telefon la preț redus va trebui să ne prezentăm personal într-un magazin Digi sau RCS&RDS, locație în care vom putea consulat oferta de produse.

Aflăm că reducerile de preț sunt disponibila la încheierea unui abonament din gama Optim și Complet pe o perioadă de 23 luni. Vom putea astfel cumpăra un telefon mobil fie cu plata integrală, fie în rate. Mai multe detalii puteți găsi aici.

Iată câteva modele disponibile:

  • Nokia Lumia 530 - 369 lei (fără abonament) / avans 40 lei + 12 rate x 26 lei
  • Allview X1 Soul - 799 lei (fără abonament) / avans 200 lei + 12 rate x 50 lei
  • Allview X2 Soul - 999 lei (fără abonament) / avans 300 lei + 12 rate x 59 lei
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×