Vertu prezinta primul sau telefon cu clapeta: Constellation F Ayxta

3.216 ori
<b>Vertu prezinta primul sau telefon cu clapeta: Constellation F Ayxta</b>Vertu Constellation F. Ayxta este cel mai telefon de lux al diviziei de handseturi a celor de la Nokia si o premiera pentru Vertu: primul telefon cu clapeta. Handsetul face parte din seria Constellation si este impodobit cu rubine, chiar si pe mecanismul...

Vertu Constellation F. Ayxta este cel mai telefon de lux al diviziei de handseturi a celor de la Nokia si o premiera pentru Vertu: primul telefon cu clapeta. Handsetul face parte din seria Constellation si este impodobit cu rubine, chiar si pe mecanismul clapetei.

Terminalul vine cu GPS, plus tehnologii cu suport navigational, care sugereaza utilizatorului surse de divertisment in orasul in care se afla. Noul Vertu incorporeaza un ecran touch extern, care poate fi folosit pentru a citi mesajele rapid sau pentru a afla cine suna. F Ayxta vine cu o carcasa din otel inoxidabil si aluminiu, cu un exterior de piele si o tastatura din otel inoxidabil si ceramica.

Vertu F Ayxta

Celebra functie Concierge este prezenta pe lista de specificatii a handsetului, serviciul fiind activat prin apasarea unui singur buton, care efectueaza un apel catre un operator specializat. Acesta va va informa 24 de ore din 24 in legatura cu... practic ORICE, de la pretul biletelor de avion, la stiri sportive. Noul telefon mai soseste si cu functia City Brief, o colectie de informatii esentiale pentru cei care calatoresc pentru prima oara catre o destinatie necunoscuta.

Vertu F Ayxta

La capitolul specificatii beneficiati de un slot pentru carduri microSD (maxim 8 GB), conectivitate 3G, suport pentru sincronizarea cu PC-ul sau Mac-ul via port microUSB si o camera de 3 megapixeli cu blitz LED. Pretul lui Vertu Constellation F Ayxta poate atinge intre 5000 si 6500 de euro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×