Carnetelul "iPhone" Notepod, ideal pentru developerii de aplicatii Apple

2.814 ori
<b>Carnetelul "iPhone" Notepod, ideal pentru developerii de aplicatii Apple</b>Daca sunteti un developer de aplicatii pentru iPhone care se afla la inceputul carierei sale, aveti nevoie de un carnetel de notite pe masura pasiunii voastre. Iata ca acest Notepod este cadoul ideal pentru un geek, el venind sub forma unui pachet de 3...

Daca sunteti un developer de aplicatii pentru iPhone care se afla la inceputul carierei sale, aveti nevoie de un carnetel de notite pe masura pasiunii voastre. Iata ca acest Notepod este cadoul ideal pentru un geek, el venind sub forma unui pachet de 3 carnetele in forma de iPhone.

Produsul costa 17.95 dolari si un astfel de carnetel masoara 60 x 110 mm, fiecare pagina avand un imprimeu pe ambele parti. Partea frontala a unei foite smulse dintr-un astfel de carnetel arata exact ca ecranul unui iPhone, cu buton Home si speaker-ul din partea superioara, permitand developerului sa schiteze functiile viitoarei aplicatii.

Notepod

Din pacate pentru cei care scriu labartat, ei vor trebui sa se incadreze intr-un spatiu de 52 mm pe 77 mm, sau sa isi continue munca pe partea din spate a foitelor carnetului. Plata acestui produs se face prin Paypal si nu ne putem imagina un cadou mai reusit pentru un posesor de iPhone.

Notepod

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×