Samsung anunta 2 noi telefoane: CorbyTXT si CorbyPRO, disponibile in curand si in Romania

37.021 ori
<b>Samsung anunta 2 noi telefoane: CorbyTXT si CorbyPRO, disponibile in curand si in Romania</b>Modelul Corby al celor de la Samsung va avea in curand 2 succesori, prezentati de curand la Milano, in Italia. Este vorba de Samsung CorbyTXT si CorbyPRO, terminale destinate unui public tanar. Telefoanele vor sosi si in Romania in luna octombrie a...

Modelul Corby al celor de la Samsung va avea in curand 2 succesori, prezentati de curand la Milano, in Italia. Este vorba de Samsung CorbyTXT si CorbyPRO, terminale destinate unui public tanar. Telefoanele vor sosi si in Romania in luna octombrie a acestui an, la pretul de 150 de euro fiecare.

Samsung CorbyTXT este un telefon axat pe functii de mesagerie, iar lista sa de dotari include suport EDGE/GPRS, conectivitate quad band, un display QCIF TFT-LCD de 2.2 inchi, o camera de 2 megapixeli, radio FM cu RDS, interfata Cartoon, memorie interna de 40 MB si slot pentru carduri de memorie microSD de pana la 8 GB.

Samsung Corby PRO

Samsung CorbyPRO este un slider hibrid, dotat cu tastatura glisanta full QWERTY si suportand HSDPA 7.2 Mbps, EDGE/GPRS si conectivitate quad band. Printre specificatiile sale se numara si un display full touchscreen TFT de 2.8 inchi, o camera de 3 megapixeli, radio FM cu RDS, interfata Cartoon, WiFi, memorie interna de 100 MB si slot pentru carduri microSD de pana la 16 GB.

Ambele terminale suporta Fashion Jackets, carcase customizate si colorate pentru bateria telefonului, care permit schimbarea lookului noilor modele Samsung, dupa dorinta utilizatorului.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×