Vertu Suave, telefonul feminin cu aur roz

3.711 ori
<b>Vertu Suave, telefonul feminin cu aur roz</b>Chiar daca vedetele vor tresari la auzul numelui unui nou Vertu, trebuie sa va informam ca acesta este doar un concept, dar ce concept! Brandul Vertu este redefinit, iar handsetul va fi lansat de abia in 2015. Suave a fost creat de catre Christopher Tak...

Chiar daca vedetele vor tresari la auzul numelui unui nou Vertu, trebuie sa va informam ca acesta este doar un concept, dar ce concept! Brandul Vertu este redefinit, iar handsetul va fi lansat de abia in 2015.

Suave a fost creat de catre Christopher Tak Cheung Yue si se adreseaza unui public feminin, sosind cu forme organice si metode comode de interactiune. Acest concept de telefon Vertu include metale pretioase, in genul aurului galben, dar si a celui roz, plus margini de titaniu si piele de oaie in partea din spate.

Specificatiile conceptului nu sunt cunoscute, dar am paria macar pe suport 3G, eventual 4G, de vreme ce in 2015 standardele tehnologiei se vor fi schimbat, chiar si pe piata telefoanelor de lux. Oare cat de greu este acest handset? Judecand dupa imagini am putea jura ca el cantareste destul pentru a "ucide" o poseta de starleta. Asta vor porta in "gentute" vedetele anului 2015?

Sursa: Concept-phones.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×