Experienta hands-on cu telefonul LG enV2 in reteaua Verizon

Autor:  | Publicat în:  LG 1.896 ori
<b>Experienta hands-on cu telefonul LG enV2 in reteaua Verizon</b>Telefonul enV2 poarta si numele de LG KT610 si este un nou telefon elegant oferit de catre Verizon cu suport pentru conectivitate HSDPA de 3.6 Mbps si functii GPS. Avem de-a face cu un telefon cu clapeta care se deschide si dezvaluie un display de 2.4...

Telefonul enV2 poarta si numele de LG KT610 si este un nou telefon elegant oferit de catre Verizon cu suport pentru conectivitate HSDPA de 3.6 Mbps si functii GPS. Avem de-a face cu un telefon cu clapeta care se deschide si dezvaluie un display de 2.4 inchi, flancat de 2 difuzoare stereo si insotit de o tastatura QWERTY. Cei de la Phonemag au avut o experienta hands on cu acest telefon, pe care o vom dezvalui in randurile urmatoare:

Dupa cateva zile de utilizare a lui enV2 a fost descoperit un defect principal: faptul ca display-ul frontal al handsetului este foarte mic si incomod de utilizat. Revenind pentru o clipa la lista de specificatii a acestui LG, ea include un keypad numeric direct sub ecran, taste navigationale si o camera de 2 megapixeli. Sistemul de operare Symbian ofera o siguranta deosebita si o administrare a consumului bateriei, functii necesare pentru utilizatorii "pro".

LG enV2

enV2 costa 199 de dolari si soseste impreuna cu un abonament pe 2 ani, iar daca achizitionati telefonul online, veti beneficia de un discount de 50 de dolari. Practic, acest LG este smartphone-ul persoanelor cu un buget limitat. enV2 permite stocarea a 200 de MMS-uri in Inbox, a 100 de mesaje in Sent Box si a 20 de mesaje in sectiunea Drafts. De asemenea, acest terminal permite sortarea mesajelor din Inbox dupa persoana care le-a trimis si a mesajelor din Sent box dupa persoana catre care le-ati trimis.

Handsetul oferit de catre Verizon va permite sa stergeti mai multe mesaje in acelasi timp si le poate afisa imediat dupa ce sunt primite, fara a mai fi nevoie sa apasati vreo tasta. O functie foarte utila a telefonului este cea care permite sa copiati o parte dintr-un mesaj si sa o integrati in alt mesaj. Tasta Fn poate fi folosita ca un shortcut, pentru a accesa aplicatiile folosite des, iar enV2 va permite accesarea memoriei sale interne, dar si a memoriei externe, cu ajutorul unui cablu USB, prin intermediul caruia veti conecta terminalul la un PC.

In cele din urma, experienta hands-on a celor de la Phonemag ne informeaza ca utilizatorii unui astfel de LG pot roti, face zoom sau crop imaginilor pe telefon, folosindu-le ca wallpaper pe LCD-ul extern.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×