Vesti de la Apple: iPhone 3G pana in iunie plus un notebook de 1500 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.036 ori
<b>Vesti de la Apple: iPhone 3G pana in iunie plus un notebook de 1500 de dolari</b>In cadrul unui program special CNBC a fost anuntat faptul ca Apple isi va lansa mult asteptatul sub-notebook in cadrul Macworld in ianuarie, iar iPhone 3G isi va face aparitia pana in iunie. Aceste informatii au fost furnizate de catre surse din cadrul...

In cadrul unui program special CNBC a fost anuntat faptul ca Apple isi va lansa mult asteptatul sub-notebook in cadrul Macworld in ianuarie, iar iPhone 3G isi va face aparitia pana in iunie. Aceste informatii au fost furnizate de catre surse din cadrul companiei Apple.

Se pare ca acest sub-notebook va fi cu 50% mai subtire, decat deja existentul MacBook Pro al companiei si ca terminalul va folosi memorie Flash NAND, in locul traditionalului hard drive. Conform CNBC, productia acestui notebook a inceput deja si se pare ca Apple isi va oferi produsul la un agresiv pret de 1500 de dolari. De mentionat este faptul ca, in vreme ce televiziunea anuntase un display cu diagonala de 12 inch pentru sub-notebook, expertii de la AppleInsider sustin care ecranul va fi unul de 13.3 inch.

Acelasi raport televizat ne informeaza ca iPod Touch se vinde peste asteptarile producatorului sau, in special in perioada de "shopping de sarbatori" care tocmai a inceput. Cererea pentru playerul celor de la Apple a determinat un partener asiatic al companiei sa isi creasca productia la 5.1 milioane de unitati iPod Touch, doar pentru acest trimestru. In cele din urma, CNBC a anuntat ca iPhone 3G va fi disponibil pana la jumatatea lui 2008, sursele din cadrul producatorului sugerand ca vom vedea terminalul in magazine din mai sau iunie.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×