Veți putea controla Smart TV-urile de pe orice device cu ajutorul sistemului AllJoyn de la LG și Qualcomm

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.016 ori
<b>Veți putea controla Smart TV-urile de pe orice device cu ajutorul sistemului AllJoyn de la LG și Qualcomm</b>Qualcomm și LG au colaborat pentru a dezvolta sistemul AllJoyn și a-l integra pe viitoare modele Smart TV din 2014. Folosind această tehnologie veți putea controla Smart TV-urile de pe orice device, inclusiv telefon și tableta. &nbsp; AllJoyn a fost...

Qualcomm și LG au colaborat pentru a dezvolta sistemul AllJoyn și a-l integra pe viitoare modele Smart TV din 2014. Folosind această tehnologie veți putea controla Smart TV-urile de pe orice device, inclusiv telefon și tableta.

AllJoyn a fost creat de către Qualcomm și este un protocol open source care permite utilizatorului să controleze un televizor și să partajeze conținut folosind handsetul, indiferent de producătorul televizorului. Nu contează nici sistemul de operare al terminalului mobil, fie că e vorba de iOS, Windows Phone sau Android.

Prin AllJoyn veți controla televizoarele high end folosind telefonul că o telecomandă tradiționala sau chiar un controller de jocuri. Ideea este de a ajunge la o sufragerie perfect interconectata și la o convergență a aparatelor din casă. Televizoarele Smart lansate de LG în 2013 și 2012 vor fi actualizate în curând pentru a suporta tehnologia.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×