Vibo A688: un smartphone Android produs de Foxconn

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 913 ori
<b>Vibo A688: un smartphone Android produs de Foxconn</b>Operatorul taiwanez de telefonie Vibo a prezentat recent smartphone-ul Android A688, care poate fi admirat in imaginea de mai jos, cu mentiunea ca el este fabricat de catre Foxconn. Daca aceste nume va suna familiar, aflati ca aceasta este compania care...

Operatorul taiwanez de telefonie Vibo a prezentat recent smartphone-ul Android A688, care poate fi admirat in imaginea de mai jos, cu mentiunea ca el este fabricat de catre Foxconn. Daca aceste nume va suna familiar, aflati ca aceasta este compania care fabrica si iPhone-ul, printr-un parteneriat cu Apple.

Vibo A688 este un handset in format candybar, dotat cu un ecran touch de 3.2 inchi si stim ca acest telefon suporta conectivitate WCDMA si GSM. Terminalul vine cu un accelerometru, un senzor de luminozitate, o camera de 5 megapixeli, busola digitala, GPS/AGPS, Bluetooth si WiFi. In plus, printre dotarile sale se mai afla si un jack audio de 3.5 mm si un procesor Qualcomm MSM 7227, dar si OS-ul Android 1.6.

E foarte posibil ca A688 sa nu paraseasca Taiwanul, dar Foxconn nu ne-ar surprinde daca ar produce si o versiune internationala a acestui model. Zvonuri din acelasi segment afirma ca ar trebui sa ne asteptam in curand si la lansari de telefoane Android din partea celor de la Gigabyte si AboCom Systems.

Foxconn Vibo A688

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×