Telefonul-tablet de la Archos ar putea sosi pe piata in curand

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.569 ori
<b>Telefonul-tablet de la Archos ar putea sosi pe piata in curand</b>Noreve este o companie care vinde accesorii pentru terminalele mobile, printre care se numara si huse de piele, dar iata ca aceasta firma mai este buna la ceva: scapari ale handseturilor nelansate inca. Aparent, compania listeaza si un telefon-tablet...

Noreve este o companie care vinde accesorii pentru terminalele mobile, printre care se numara si huse de piele, dar iata ca aceasta firma mai este buna la ceva: scapari ale handseturilor nelansate inca. Aparent, compania listeaza si un telefon-tablet Archos printre produsele sale, mentionand ca puteti compara o husa de piele pentru acest model.

Va reamintim ca acest handset Archos nu a debutat la CES 2010, dupa cum ne asteptam, astfel ca ne mira existenta unui accesoriu pentru un terminal neanuntat inca. Este vorba despre un telefon Android cu procesor ARM Cortex de 1 GHz si care a fost prezentat de Archos pe fuga in cadrul unei conferinte de presa din luna septembrie.

De mentionat este faptul ca acest model este cu 1 mm mai subtire decat HTC HD2, avand o grosime de 10 mm si ca vine cu un display touch de 4.3 inchi, cu rezolutie de 854 x 480 pixeli si suport pentru conectivitate 3.5G. Listarea accesoriului pe site-ul Noreve nu inseamna ca produsul va sosi in curand pe piata, dar este cu siguranta un semn ca el este real.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×