Videconvorbiri de pe Android pe iOS și viceversa cu Qik Video (Video)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.348 ori
<b>Videconvorbiri de pe Android pe iOS și viceversa cu Qik Video (Video)</b>Posesorii de terminale Android și cei care folosesc un iPad sau iPhone nu erau separați doar de gusturile lor, ci și de faptul că nu pot purta videoconvorbiri între handseturile lor. Ei bine, aceasta barieră a fost depășită acum, datoria...

Posesorii de terminale Android și cei care folosesc un iPad sau iPhone nu erau separați doar de gusturile lor, ci și de faptul că nu pot purta videoconvorbiri între handseturile lor. Ei bine, aceasta barieră a fost depășită acum, datoria aplicației Qik Video Connect.

Acesta este un soft care permite utilizatorilor de BlackBerry-uri, telefoane Android, modele Symbian și iPhone-uri să poarte videoconvorbiri între ei. Există și posibilitatea de a lăsa un mesaj video, folosind opțiunea Video Mail, disponibilă gratuit până în iunie și apoi cu plată. Prin Qik Video Connect puteți împărtăși cu apropiații și nu numai clipurile realizate cu telefonul, folosind rețelele de socializare.

Nu va fi neapărată nevoie ca terminalul pe care îl folosiți să dispună de o cameră frontală, cea din spate fiind suficientă pentru a face sharing de content video la doar câteva secunde după ce ați realizat captura. Aplicația o găsiți în Android Market sau scanând codul QR de mai jos. Rețineți că aceasta nu suporta tabletele Honeycomb deocamdată.

https://market.android.com/details?id=com.qik.android

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×