ViewSonic prezintă telefoanele dual SIM ViewPhone 4s, 4e și 5e, dotate cu Android 4.0

Autor:  | Publicat în:  ViewSonic 867 ori
<b>ViewSonic prezintă telefoanele dual SIM ViewPhone 4s, 4e și 5e, dotate cu Android 4.0</b>ViewSonic este unul dintre multele branduri care vor participa la Mobile World Congress 2012 în Barcelona, prezentând o nouă generație de terminale. De această dată este vorba despre modele ViewPhone dual SIM, precum cele din imaginea de mai jos....

ViewSonic este unul dintre multele branduri care vor participa la Mobile World Congress 2012 în Barcelona, prezentând o nouă generație de terminale. De această dată este vorba despre modele ViewPhone dual SIM, precum cele din imaginea de mai jos. Nou veniții sunt ViewPhone 4s, 4e și 5e si ruleaza Android 4.0 in mod surprinzator, deoarece ar parea ca specificatiile nu le permit sa suporte ICS.

De la stânga la dreapta în imaginea de mai sus le vedem pe ViewPhone 4S, dotat cu ecran de 3.5 inch cu rezoluție 960 x 640, camera de 5 MP și CPU de 1GHz, apoi ViewPhone 4e în mijloc, tot cu display de 3.5 inch, dar rezoluție mai mică și ViewPhone 5e cu un display de 800 x 480 pixeli și diagonală necunoscută. ViewPhone 4S va folosi un ecran Super Clear IPS LCD și dacă luăm în calcul și diagonală și rezoluția sa, am putea să îl încadrăm în categoria Retina Display.

ViewPhone 4e are un procesor de 650 MHz și suporta doar o rezoluție de 480 x 320 pixeli pe un display LCD și vine și cu o cameră de 3 megapixeli și un buton touch în plus. Toate acestea sunt telefoane cu preț accesibil și cu o grosime rezonabilă, în jurul a 10 mm. Ideea de telefon ieftin, cu design bun, dual SIM și Android sună foarte bine, dar mai multe despre asta vom afla în Barcelona când vom pune mâna pe produsele ViewSonic.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×