Apple promite produse care ne vor uimi in acest an

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.152 ori
<b>Apple promite produse care ne vor uimi in acest an</b>Tim Cook, CEO Apple din luna august a anului trecut a avut recent o întâlnire cu acționarii Apple în care a promis că în acest an compania va lansa produse uimitoare. Cook, în vârstă de 51 de ani are o responsabilitate enormă, aceea de a conduce...

Tim Cook, CEO Apple din luna august a anului trecut a avut recent o întâlnire cu acționarii Apple în care a promis că în acest an compania va lansa produse uimitoare. Cook, în vârstă de 51 de ani are o responsabilitate enormă, aceea de a conduce companie după Steve Jobs, care a adus-o de la o perioadă de criză la glorie în anii 2000.

Cook nu uita de moștenirea lui Steve, care a încetat din viață în octombrie și a afirmat că îi lipsește Jobs. Noul CEO împreună cu șeful secțiunii de marketing Phil Schiller și CFO-ul Peter Oppenheimer au răspuns la întrebări timp de 30 de minute. întrebările au fost adresate de consiliul de acționari Apple, care îi include și pe CEO-ul Disney Bob Iger și pe vicepreședintele SUA Al Gore. în vreme ce în clădirea oficială se discutau planuri de afaceri, afară aveau loc proteste împotriva condițiilor de trai și de lucru ale muncitorilor din fabricile Apple din China.

întrunirea a durat în total o oră și nu a existat vreun comunicat de presa sau filmare de la eveniment. Sunt gata să pun pariu că s-au vehiculat tablete iPad 3 printre oficiali, în încercarea de a pune la punct o lansare de succes luna viitoare și a afla ce gândesc acționarii despre tableta. Cook a numit Facebook un prieten pentru Apple și a afirmat că ar trebui să aibă o colaborare mai strânsă cu gigantul lui Zuckerberg. Cei de la Apple au amintit și de Twitter și de integrarea sa în cea mai nouă versiune de iOS.

întrebat cu privire la un posibil viitor televizor Apple, Cook a râs și a evitat subiectul, îndemnând pe toată lumea să cumpere un set top box Apple TV la 99 de dolari. în concluzie nu pot spune că am aflat ceva nou, secretomania Apple continuă și vom afla ceva solid de abia la începutul lui martie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×