LG G6 va avea un ecran "Full Vision", aproape fără muchii vizibile

2.323 ori
<b>LG G6 va avea un ecran "Full Vision", aproape fără muchii vizibile</b>Pe LG G6 l-am văzut reprezentat în numeroase imagini și fotografii în ultima vreme, telefon care se va evidenția printr-un panou frontal cu muchii foarte subțiri în jurul ecranului. Astăzi aflăm că acest ecran va purta denumirea oficială 'Full Vision' și

Ştiam deja de la primele teasere ale lui LG G6 că va avea un ecran cu muchii foarte înguste, iar azi aflăm că ele ar putea fi aproape invizibile, dacă putem spune aşa. Terminalul ar urma să aibă un display cunoscut ca "Full Vision", după cum anunţă chiar producătorul sud coreean.

Se pare deci că zona frontală a lui LG G6 ar fi aproape toată ecran, dacă ne luăm după această informaţie. LG a subliniat de multiple ori cât de special e noul său panou cu aspect 18:9 şi rezoluţie Quad HD+. LG Display a realizat un ecran cu screen to body ratio de 90%, deşi dacă ne luăm după scăpările de huse de acum 2 zile, proporţia nu pare atât de mare. 

Startul cursei către ecrane cu muchii invizibile a fost dat de Sharp cu Aquos Crystal X cu 3 ani în urmă, apoi a venit Xiaomi cu Mi MIX anul trecut. LG ar putea trece la nivel urmator şi rămâne de văzut cum integrează camera frontală şi difuzorul pentru convorbiri în zona frontală a flagshipului. LG G6 ar urma să fie şi rezistent la apă, să aibă un CPU Snapdragon 821 şi va vedea lumina zilei la MWC 2017 pe 26 februarie.

LG a mai anunţat recent că va oferi şi un AI care se va ocupa de service şi diagnostic pentru viitoarele sale telefoane.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×