Viitoarele telefoane Huawei ar putea avea optică Leica; Companiile anunţă un parteneriat pe termen lung

1.088 ori
<b>Viitoarele telefoane Huawei ar putea avea optică Leica; Companiile anunţă un parteneriat pe termen lung</b>&Icirc;n 2015 am apreciat camerele de pe o jumătate de duzină de telefoane Huawei, toate realiz&acirc;nd fotografii foarte bune şi viitorul se anunţă şi mai bun de at&acirc;t. Huawei şi Leica au anunţat &icirc;ncheierea unui parteneriat strategic...

În 2015 am apreciat camerele de pe o jumătate de duzină de telefoane Huawei, toate realizând fotografii foarte bune şi viitorul se anunţă şi mai bun de atât. Huawei şi Leica au anunţat încheierea unui parteneriat strategic pe termen lung, care are ca scop îmbunătăţirea camerelor de pe handseturile Huawei.

Probabil că Leica va dezvolta mecanisme de optică în parteneriat cu Huawei pentru viitoarele smartphone-uri ale companiei chineze, ceea ce înseamnă că am putea vedea lentile Leica pe handseturi Huawei în următorii ani. Parteneriatul e la nivel de cercetare şi dezvoltare, design, inginerie, experienta utilizatorului şi marketing.

Leica e un brand cu multe zeci de ani în spate, respectat pentru inovaţiile sale, precizia şi calitatea producţiei. Firma germană e un mare nume în lumea opticii şi colaborează cu cei mai mari producători de aparate foto. Dacă ne declarăm extrem de încântaţi de captura low light a lui Huawei Mate 8, atunci nu putem decât să ne întrebăm cum o să arate cea a lui Mate 9 în aceste condiţii.

Retineti ca nu multe companii producatoare de terminale mobile au parteneriate cu o firma de optică atat de reputată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×