MWC 2016: Gionee S8 prezentare hands-on - Gionee îşi schimbă logo-ul, dar nu şi tradiţia handseturilor subțiri (Video)

999 ori
<b>MWC 2016: Gionee S8 prezentare hands-on - Gionee îşi schimbă logo-ul, dar nu şi tradiţia handseturilor subțiri (Video)</b>Atunci c&acirc;nd am văzut prima oară telefonul Gionee S8, proaspăt anunţat la MWC 2016, am remarcat faptul că fontul folosit pentru &icirc;ncrustarea numelui firmei pe spatele telfonului, s-a modificat. Iată că se confirmă ceea ce am...

Atunci când am văzut prima oară telefonul Gionee S8, proaspăt anunţat la MWC 2016, am remarcat faptul că fontul folosit pentru încrustarea numelui firmei pe spatele telfonului, s-a modificat. Iată că se confirmă ceea ce am anunțat încă de săptămâna trecută, Gionee și-a schimbat logo-ul! Ce nu s-a schimbat însă e abordarea de design, cu o talie subțire pentru acest model, ca şi în cazul flagshipurilor trecute.

Am avut parte şi de un hands-on Mobilissimo.ro la standul Gionee cu acest telefon, pe care îl vedeţi în acţiune mai jos. Privit din față smartphone-ul aduce puţin cu un model Galaxy A de generaţie nouă, iar punctul său forte e tehnologia 3D Touch, ce permite apăsarea cu diferite nivele de presiune pentru a realiza diferite comenzi.

Gionee S8 privit din spate

Acest terminal are un ecran de 5.5 inch destul de luminos şi o cameră de 16 megapixeli în spate, sub care se află un scanner de amprente, pe care e aplicat noul logo. Gionee S8 suportă conectivitate 4G LTE şi aduce şi 4 GB RAM, dar şi procesorul MediaTek Helio P10. Şasiul lui S8 e fabricat din metal şi are doar 7 mm în grosime.

Gionee S8 privit din lateral

Greutatea de 147.2 grame e excelentă pentru un phablet. Telefonul se găseşte şi în portofoliul Allview sub numele de Allview X3 Soul Pro, anunţat tot la MWC 2016. Allview are un parteneriat cu producătorul din China, integrand în portofoliu produsele acestora.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×