Viitoarele telefoane Sony s-ar putea Încărca wireless În doar o oră

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.277 ori
<b>Viitoarele telefoane Sony s-ar putea Încărca wireless În doar o oră</b>Sony a inovat la capitolul alimentare a telefoanelor mobile, atunci când anul trecut lansa pe Xperia S o funcție de încărcare rapidă, astfel că după 10 minute de conectare la priză telefonul oferea o oră de convorbire. Acum Sony inovează din...

Sony a inovat la capitolul alimentare a telefoanelor mobile, atunci când anul trecut lansa pe Xperia S o funcție de încărcare rapidă, astfel că după 10 minute de conectare la priză telefonul oferea o oră de convorbire. Acum Sony inovează din nou, de această dată pe partea de încărcare wireless.

Invenția lor este bazată pe standardul Qi și implică alimentarea terminalului cu 10 până la 15 Watt de energie, reducând timpul de încărcare fără fir la doar o singură oră. în mod normal o astfel de alimentare ar face un smartphone să se supraîncălzească sau chiar să ia foc, dar compania Rohm promite că noile chipuri vor face față provocării.

Acest hardware de nouă generație va fi implementat pe terminale mobile în a doua jumătate a lui 2014, semn că ne îndreptăm tot mai mult spre o lume fără cabluri. Deja Starbucks și McDonald's integrează astfel de metode de încărcare în mesele lor, cel puțin în afară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×