Angry Birds Star Wars II: evoluție totală a personajelor și puterilor, multe noutăți binevenite (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 2.498 ori
<b>Angry Birds Star Wars II: evoluție totală a personajelor și puterilor, multe noutăți binevenite (Video)</b>Saga Angry Birds Star Wars continua cu un nou titlu, Angry Birds Star Wars II, care aduce o nouă mecanică de joc bazată pe niște figurine colecționabile. Ele sunt numite Telepods și sper să ajungă și în România, pentru colecționarii...

Saga Angry Birds Star Wars continua cu un nou titlu, Angry Birds Star Wars II, care aduce o nouă mecanică de joc bazată pe niște figurine colecționabile. Ele sunt numite Telepods și sper să ajungă și în România, pentru colecționarii înrăiți. Hai să vedem ce ne rezervă noul Angry Birds Star Wars II, pe care l-am testat pe iPad Mini.

Jocul costă 99 de cenți și va permite să jucați atât cu păsările Jedi, cât și cu porcii Sith. Până și faimosul Jar Jar este acum personaj de joc, folosindu-și limba sa lungă pentru a se agăța de mediul din jur. Avem personaje noi cu abilități noi, inclusiv un împărat întunecat porc, care aruncă cu fulgere.

Angry Birds Star Wars II

Jocul pune la bătaie în jur de 120 de nivele, numeroase achievement-uri și noi mecanici de joc, precum magneți care atrag totul în jurul lor sau ventilatoare care plutesc de-a lungul nivelului și provoacă explozii. Avem și gravitație inversată, bătălii cu câte un boss cu nave spațiale masive și efecte arătoase pentru atacurile porcilor sau păsărilor.

Puteți trage cu lasere, folosi un light saber, sau puteți folosi un Sith Lord cu o sabie laser dublă. Toate personajele faimoase sunt aici, fie că e vorba de Mace Windu sau Anakin Skywalker. Din păcate jocul e foarte ușor și în o oră sau o oră și jumătate veți termina toate nivelele, de aceea îi acordăm nota 9.3 din 10. îl descărcați de aici pentru iOS și de aici pentru Android.

Preț tabletă, aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×