Viitor strălucit pentru Palm, conform celui mai Înalt oficial al său, Jon Rubinstein

1.165 ori
<b>Viitor strălucit pentru Palm, conform celui mai Înalt oficial al său, Jon Rubinstein</b>După ce a dezamăgit prin Palm Pre 2, care a upgradat specificațiile predecesorului său dar nu destul, Palm ne promite surprize pentru 2011. Prezent la Web 2.0 Summit, eveniment desfășurat în această săptămână în San Francisco, șeful...

După ce a dezamăgit prin Palm Pre 2, care a upgradat specificațiile predecesorului său dar nu destul, Palm ne promite surprize pentru 2011. Prezent la Web 2.0 Summit, eveniment desfășurat în această săptămână în San Francisco, șeful companiei, Jon Rubinstein a vorbit despre planurile de viitor ale producătorului lui Treo, Pre și Pixi.

Vă reamintim că Palm face acum parte din HP, după achiziția ce a avut loc în această vară. Deși compania nu a anunțat vreun produs nou la Web 2.0 Summit, oficialul său a reamintit tuturor de trecutul glorios al Palm, care a inventat PDA-ul și precursorii smartphone-urilor de azi, prin seria Treo. Rubinstein a motivat fuziunea cu HP prin faptul că producătorul lui Pre avea nevoie de resurse suplimentare, pentru a face față rivalilor săi.

De asemenea, bossul Palm a făcut și puțin teasing, afirmând că în următoarele luni vom vedea numeroase terminale cu webOS la bord, inclusiv o tabletă promițătoare. Oficialul a strecurat și puțină nostalgie în discursul său, afirmând că ar cumpară chiar și în ziua de azi un terminal cu Palm OS la bord și design nou. Pe când și niște detalii proaspete despre tableta Palm?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×