Programatori uniți-vă! Concursul Ericsson Application Awards, acum la ediția numărul 2

941 ori
<b>Programatori uniți-vă! Concursul Ericsson Application Awards, acum la ediția numărul 2</b>Ericsson a anunțat recent startul competiției Application Awards, dedicată programatorilor și ajunsă la ediția cu numărul 2. Scopul său este descoperirea talentelor tinere pentru dezvoltarea aplicațiilor mobile înscrise în tema "Connected...

Ericsson a anunțat recent startul competiției Application Awards, dedicată programatorilor și ajunsă la ediția cu numărul 2. Scopul său este descoperirea talentelor tinere pentru dezvoltarea aplicațiilor mobile înscrise în tema "Connected Things". în acest an participanți din toată lumea se vor alătura inițiativei în 2 secțiuni a concursului: una pentru studenți și una pentru companii cu mai puțin de 100 de angajați.

Premiile constă în bani și telefoane Sony Ericsson, partener oficial al competiției. Conceptul din spatele acestei inițiative este viziunea Ericsson pentru industria telecom a anului 2020: 50 de miliarde de dispozitive conectate și unite prin aplicații și servicii. La aceasta oră Ericsson Application Awards numără aproape 800 de înscrieri, din partea a 120 de echipe din 28 de țări.

Pentru a participa, dezvoltatorii se vor organiza în echipe de 2-4 membri și înregistra pe site-ul official http://www.EricssonApplicationAwards.com până în data de 28 februarie 2011. Apoi, echipele vor propune până pe 31 martie 2011 o aplicație potrivită temei concursului. Printre regulile importante se numără faptul că aplicația dezvoltată trebuie să aibă la bază platforma Android, fie ea web sau nativă. în plus, softul rezultat trebuie să folosească una dintre interfețele de programare pentru aplicații oferite de Ericsson Labs.

Prima fază a competiției se va încheia pe 14 aprilie 2011, când vor fi nominalizate 5 echipe semifinaliste din fiecare categorie. Câștigătorii vor fi anunțati în iunie 2011 și premiați cu 15.000 de euro și telefoane Sony Ericsson. Mai multe informații aflați de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×