Un eveniment marca Asus ni se pregătește pentru 2 septembrie în cadrul IFA 2015 din Berlin

1.005 ori
<b>Un eveniment marca Asus ni se pregătește pentru 2 septembrie în cadrul IFA 2015 din Berlin</b>Au rămas mai puțin de două săptăm&acirc;ni p&acirc;nă ce t&acirc;rgul IFA 2015 &icirc;și va deschide porțile, lucru ce &icirc;nseamnă că vom vedea din ce &icirc;n ce mai multe anunțuri din partea producătorilor cu privire la evenimentele ce...

Au rămas mai puțin de două săptămâni până ce târgul IFA 2015 își va deschide porțile, lucru ce înseamnă că vom vedea din ce în ce mai multe anunțuri din partea producătorilor cu privire la evenimentele ce vor avea loc. Asus este compania ce astăzi dezvăluie ziua în care noi produse vor fi dezvăluite publicului.

Ziua cu pricina va fi 2 septembrie, iar din câte puteți vedea și în invitația de mai sus, evenimentul urmează a fi transmis în regim de live streaming. Pe pagina oficială de Facebook a producătorului taiwanez putem vedea și un video-teaser în care ni se prezintă câteva dintre device-urile ce urmează a fi dezvăluite.

Ready for the latest innovations inspired by the power and beauty of nature? #IFA15 #ASUSIFA

Posted by ASUS on Monday, August 17, 2015

În primul rând remarcăm un monitor premium, spatele unui nou terminal ZenFone, dar și ceasul ZenWatch 2, un produs care a fost anunțat totuși chiar de curând în cadrul Computex. Potrivit zvonurilor, noul smartphone ZenFone ar putea aduce în plus un scanner de amprente, dar și un procesor actualizat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×