Viitorul iPhone ar urma să vina cu cititor de amprente integrat în display

829 ori
<b>Viitorul iPhone ar urma să vina cu cititor de amprente integrat în display </b>Anul 2019 ar putea marca și lansarea primului iPhone de pe piață ce va adopta un scanner de amprente integrat în ecran, o mutare destul de mare ținând cont de focusul pe care Apple l-a tot pus în ultima vreme pe mecanismul Face ID

Apple a alienat câteva legiuni de fani după ce a renunțat la butonul Home pe iPhone X, cel care integra cititorul de amprente. Respectivul mecanism a fost înlocuit cu deblocarea facială a lui Face ID. Acum un zvon bizar ne arată că Apple ar putea reveni la cititorul de amprente, cu o nouă integrare.

Cei de la Patently Apple au descoperit informații de la insideri din rândul furnizorilor, care afirmă că Apple vrea să relanseze tehnologia de scanare a amprentelor pe viitoare modele iPhone. De această dată va integra senzorul aferent în display. Sursa informațiilor afirmă că Apple analizează soluțiile propuse de diferiți parteneri.

E vorba despre O-Film, General Interface Solution și TPK Holding. Viitorul iPad ar urma să adopte această tehnologie chiar înainte de noile modele iPhone, se pare. În mod inedit sursa mai afirmă și că aceste companii anterior menționate sunt și furnizoarele senzorului ultrasonic de pe Galaxy S10.

Recunoașterea amprentei prin mecanism ultrasonic are avantajul că se face rapid, mai precis și în mod mai sigur față de alte tehnologii. Lentoarea cititoarelor actuale integrate în ecran va face publicul să fie mai atras de noul TouchID. Nu știm încă dacă această modalitate de autentificare va fi folosită împreună cu Face ID sau ca alternativă.

Ce e sigur e că Apple a înregistrat un brevet pentru un cititor de amprente integrat în ecran în luna august a acestui an. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×