Următorul iPhone ar putea avea port USB Type-C, breton mai mic şi cititor de amprente integrat în ecran

3.485 ori
<b>Următorul iPhone ar putea avea port USB Type-C, breton mai mic şi cititor de amprente integrat în ecran</b>Dacă până să apară noul model de iPad Pro ni se părea incredibil ca Apple să facă trecerea la port USB Type-C, ei bine iată că s-a petrecut şi asta pe final de 2018. Acum ne întrebăm care e pasul următor şi dacă ne luăm după analistul Jean Baptiste Su..

Dacă până să apară noul model de iPad Pro ni se părea incredibil ca Apple să facă trecerea la port USB Type-C, ei bine iată că s-a petrecut şi asta pe final de 2018. Acum ne întrebăm care e pasul următor şi dacă ne luăm după analistul Jean Baptiste Su, atunci trecerea portului Type-C la iPhone pare să fie răspunsul.

În general ne orientăm după spusele analistului Ming-Chi-Kuo, dar de această dată privim cu atenţie la spusele lui Jean Baptiste Su, vicepreşedinte şi analist principal al firmei de consultanţă Atherton Research. Predicţiile sale au fost publicate în revista Forbes şi prezic un iPhone inedit în 2019. E vorba despre un iPhone X regândit, cu breton mai mic, cititor de amprente integrat în ecran şi un port USB Type-C.

E interesant că analistul pare puţin tendenţios, afirmând că "îi va lipsi slot-ul de memorie, viaţa bateriei, încărcarea ultra rapidă şi calitatea camerei de pe flagship-urile cu Android, dar în ciuda acestui fapt, va fi mai scump". Sunt câteva afirmaţii reale aici, dar e greu să anticipezi ca un lucru va fi mai prost până să îl vezi la treabă.

Trecerea la USB Type-C ar aduce un plus pe partea de compatibilitate cu accesorii, eventual şi şanse mari de a primi încărcare mai rapidă. Apple foloseşte Lightning de la iPhone 5 încoace şi personal mă tot întreb când o să treacă la o versiune a sa 2.0. Tot mai multe Mac-uri au trecut la Thunderbolt 3/ USB Type-C, deci ideea are sens.

Cititorul de amprente nu cred va fi înviat totuşi, Face ID funcționând mai mult decât decent, dar bretonul mai mic suna plauzibil. E foarte devreme să ne gândim la iPhone-uri noi, fiind de abia ianuarie. Tradiţional, telefoanele Apple vin prin septembrie. Predicţia mea preferată e cea legată de cameră triplă de pe viitorul handset.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×