Viitorul sistemului de operare Ubuntu și convergența acestuia

Autor:  | Publicat în:  Ubuntu Mobile 754 ori
<b>Viitorul sistemului de operare Ubuntu și convergența acestuia</b>De curând, Canonical și fondatorul Ubuntu, Mark Shuttleworth au fost întrebați dacă această uniune a sistemului de operare Ubuntu pentru desktop cu platforma mobilă se va dovedi a fi soluția cea mai potrivită. Aceștia au declarat că este un...

De curând, Canonical și fondatorul Ubuntu, Mark Shuttleworth au fost întrebați dacă această uniune a sistemului de operare Ubuntu pentru desktop cu platforma mobilă se va dovedi a fi soluția cea mai potrivită. Aceștia au declarat că este un moment de teamă de lungă durată, care fie ar putea să dovedească că s-a făcut alegerea corectă, fie s-ar putea dovedi a fi o soluție neinspirată.

în prezent, sistemul de operare Ubuntu pentru desktop, tablete, smartphone-uri și televizoare este în proporție de 95% identic, și se așteaptă ca peste câteva luni să se ajungă la apogeul de 100%. Obiectivul celor de la Ubuntu este acela de a promova suportul pentru mai mulți operatori. Printre marele avantaje ale acestuia, este faptul că modificarea și customizarea interfeței nu necesită rularea unui proces de lungă durată.

Deși Ubuntu nu permite modificarea OS-ului, operatorii vor putea customiza foarte simplu și rapid interfața terminalelor comercializate în funcție de preferințe. Cu toate că la momentul actual nu sunt o mulțime de dispozitive mobile cu Ubuntu, planul acestora este de a crește încetul cu încetul numărul de terminale prezente pe piață.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×