Samsung Galaxy Tab 3 Lite Unboxing: tableta cu brand mare și preț mic, scoasă din cutie (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.011 ori
<b>Samsung Galaxy Tab 3 Lite Unboxing: tableta cu brand mare și preț mic, scoasă din cutie (Video)</b>Avem în teste în aceste zile o tabletă proaspătă, anunțată în ianuarie și lansată în februarie. E vorba despre un device cu preț accesibil, tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite, primită în teste de la Marketonline.ro. Acest produs costă 599...

Avem în teste în aceste zile o tabletă proaspătă, anunțată în ianuarie și lansată în februarie. E vorba despre un device cu preț accesibil, tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite, primită în teste de la Marketonline.ro. Acest produs costă 599 lei la acest retailer, un preț foarte atractiv.

Terminalul măsoară 9.7 mm în grosime, cântărește 310 grame și integrează un buton Home fizic, după cum puteți vedea. Galaxy Tab 3 Lite integrează un display TFT de 7 inch, cu rezoluție de 1024 x 600 pixeli, plus slot microSD lateral, cu suport pentru carduri de 32 GB. Tableta vine cu 8 GB memorie internă, 1 GB RAM, WiFi și Bluetooth 4.0.

Samsung Galaxy Tab 3 Lite unboxing: tableta cu brand mare și preț mic, scoasă din cutie (Video)

Produsul Samsung include o cameră de 2 megapixeli, rulează Android 4.2 și folosește un procesor Marvell PXA986 dual core de 1.2 GHz. Avem la bord și un GPU Vivante GC1000, accelerometru, GPS și o baterie Li-Ion de 3600 mAh. Acest Galaxy Tab vine cu o garanție pe 24 luni, are o suprafață din spate cu textură ce imita pielea și are margini foarte mari ale ecranului.

Acesta este o tabletă a concesiilor pe care o vom pune sub lupă în zilele viitoare. [FORUM]

Samsung Galaxy Tab 3 Lite Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×