Viitorul smartphone BlackBerry cu Android la bord are parte de o scăpare, care îi dezvăluie tastatura

1.646 ori
<b>Viitorul smartphone BlackBerry cu Android la bord are parte de o scăpare, care îi dezvăluie tastatura</b>@evleaks e din nou la treabă, de această dată fără a se axa pe modele Nokia sau HTC. El a publicat azi o imagine cu un model de nouă generaţie BlackBerry cu Android la bord. &Icirc;nainte de postarea acestei imagini Evan amintise şi că BlackBerry...

@evleaks e din nou la treabă, de această dată fără a se axa pe modele Nokia sau HTC. El a publicat azi o imagine cu un model de nouă generaţie BlackBerry cu Android la bord. Înainte de postarea acestei imagini Evan amintise şi că BlackBerry Venice va sosi prin AT&T.

BlackBerry Venice era deja cunoscut ca un terminal cu clapeta glisantă şi Android la bord, el primind mai multe teasere şi scăpări până acum. E clar faptul că terminalul de mai sus nu e un slider, deci ni se pregătesc cel puţin două BlackBerry-uri cu Android pentru perioada următoare. Ca design modelul din imagine pare foarte lat, în stil Passport, dar în acelaşi timp tastatura pare ergonomica.

Se observă şi butoanele de navigare în stil Android Lollipop şi butoanele virtuale ale tastaturii tot amintind de Android. A trecut ceva vreme de când BlackBerry nu a mai anunţat vreun telefon nou şi ultima oară am văzut doar un preview al lui Venice la MWC 2015. Din câte ştim ar trebui să vedem o lansare la toamnă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×