Cofondatorul Apple, Steve Wozniak analizează noul trailer al filmului Steve Jobs

Autor:  | Publicat în:  Apple 978 ori
<b>Cofondatorul Apple, Steve Wozniak analizează noul trailer al filmului Steve Jobs</b>Ieri scriam despre noul trailer de peste 2 minute al filmului Steve Jobs, care apare la toamnă şi se anunţă epic. &Icirc;n această peliculă rolul lui Jobs e jucat de Michael Fassbender, iar &icirc;n pielea lui Steve Wozniak a intrat Seth Rogen. Să...

Ieri scriam despre noul trailer de peste 2 minute al filmului Steve Jobs, care apare la toamnă şi se anunţă epic. În această peliculă rolul lui Jobs e jucat de Michael Fassbender, iar în pielea lui Steve Wozniak a intrat Seth Rogen. Să vedem ce a avut de zis chiar unul dintre protagoniştii poveştii reale, Wozniak despre acest trailer.

Ştim că el nu a fost încântat de filmul jOBS cu Ashton Kutcher şi nici de perspectiva de a fi jucat de Seth Rogen când au fost anunţate datele proiectului. Woz a reacţionat la noul trailer, afirmând că el nu are acel fel de a vorbi etalat de actorul grăsun şi bărbos. Woz a continuat afirmând că replicile rostite nu par genul de cuvinte pe care le-ar spune, dar că mesajul e corect, cel puţin parţial.

Clipul promoţional pentru film abordează o problemă pe care mulţi şi-au pus-o: "Steve Jobs nu e inginer, nu ştie să realizeze designuri revoluţionare şi nici să bată un cui". Iar Rogen/Woz continua în trailer zicând "atunci de ce toţi te numesc un geniu?". Micile conflicte dintre cofondatorii Apple s-au bazat mereu pe faptul că Steve Wozniak ducea greul muncii la început, în vreme ce Jobs era doar omul cu bla-bla-ul, cu ideile, cu conexiunile şi cel care vorbea cu distribuitorii.

Există şi veşti bune din partea simpaticulul Wozniak, care l-a regăsit pe Steve Jobs în acest trailer, deşi puţin cam exagerat. Vouă ce impresie vă lăsa actorii aleşi?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×