Viitorul smartphone-urilor Nokia: interfata MeeGo, acum in imagini detaliate

1.962 ori
<b>Viitorul smartphone-urilor Nokia: interfata MeeGo, acum in imagini detaliate</b>Platforma MeeGo este posibil ultima sansa pentru Nokia de a mai avea un cuvant de spus pe piata smartphone-urilor, in conditiile dominatiei actuale exercitate de Apple prin iPhone si Google prin Android. Acest OS este asteptat cu sufletul la gura de fanii...

Platforma MeeGo este posibil ultima sansa pentru Nokia de a mai avea un cuvant de spus pe piata smartphone-urilor, in conditiile dominatiei actuale exercitate de Apple prin iPhone si Google prin Android. Acest OS este asteptat cu sufletul la gura de fanii Nokia, dupa cum este asteptat si primul terminal pe care va rula, Nokia N9.

Am descoperit recent o serie de imagini cu interfata lui MeeGo, screenshoturi mai clare ca niciodata, care ne ofera un preview al functiilor platformei.

Retineti faptul ca aceasta este versiunea standard a lui MeeGo, iar producatorii de telefoane si tableturi isi vor putea customiza softul dupa preferinte, cum s-a intamplat si cu Android. Fereastra standard, cea care permite deblocarea telefonului va afisa numeroase informatii utile, de la mesajele text primite, la emailuri, apeluri ratate, ora si data.

Interesant este faptul ca in aceasta interfata nu este nevoie sa introduceti un cod sau sa "maturati" ecranul cu degetele pentru a debloca telefonul, ci va trebui pur si simplu sa faceti drag and drop cu simbolul lacatului afisat pe ecran. Multitasking-ul este la mare pret in MeeGo, el avand doua modalitati de vizualizare: o varianta in stil carusel liniar tip Nokia N8/Palm Pre si o vizualizare in stilul lui Maemo 5, folosind un soi de taburi.

Aplicatiile vor putea fi pornite din App Launcher, care va folosi o bara in partea inferioara a ecranului, dupa modelul lui iPhone. Aceasta va include cele mai populare aplicatii sau cele care trebuie sa fie mereu la indemana (Quick Launch). Daca doriti mai multe detalii despre acest OS, nu ezitati sa vizitati blogul MeeGo.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×