Viitorul telefon LG din seria W apare online într-o fotografie reală: spate în gradient, cameră triplă

762 ori
<b>Viitorul telefon LG din seria W apare online într-o fotografie reală: spate în gradient, cameră triplă</b>Cu o săptămână în urmă vă prezentam primele scăpări ale unui telefon LG care inaugurează o nouă gama pentru producătorul sud coreean, gama W. Acum această serie revine cu scăpări de fotografii hands on

Cu o săptămână în urmă vă prezentam primele scăpări ale unui telefon LG care inaugurează o nouă gama pentru producătorul sud coreean, gama W. Acum această serie revine cu scăpări de fotografii hands on şi avem mai multe detalii despre unul dintre noile terminale.

Ca şi Samsung, LG pune mare preţ pe piaţa din India, unde va lansa în prima fază aceste handseturi. Fotografia cea nouă prezintă doar spatele telefonului, care vine cu o cameră triplă integrată vertical în partea din stânga sus. În dreapta se află cititorul de amprente, iar mai jos logoul LG.

Finisajul este unul cu un uşor gradient şi cu dungi sub sticlă, ce pare a se mişca la lumină. Avem port USB jos şi pare microUSB, deşi cred că e doar iluzia optică de la unghiul pozei. Ceea ce vedeţi aici se potriveşte cu imaginea promoţională partajată de LG pe site-ul Amazon India, care confirmă 3 nuanţe pentru telefon şi un breton picătură pentru ecran.

Ştim şi că acest smartphone va avea o baterie de 4000 mAh, procesor Helio P60 sau Snapdragon 439. A fost promis şi un preţ foarte atractiv. Sună a rival pentru modelele Galaxy A sau Galaxy M chiar.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×