Virgin Mobile USA achizitioneaza Helio

Autor:  | Publicat în:  Virgin Mobile 1.376 ori
<b>Virgin Mobile USA achizitioneaza Helio</b>Virgin Mobile USA, unul dintre cei imai importanti furnizori de servicii wireless de peste Ocean a anuntat ca va achizitiona compania Helio. In urma achizitiei, providerul va oferi servicii avansate postpaid, dar si aplicatii unice. Virgin Mobile...

Virgin Mobile USA, unul dintre cei imai importanti furnizori de servicii wireless de peste Ocean a anuntat ca va achizitiona compania Helio. In urma achizitiei, providerul va oferi servicii avansate postpaid, dar si aplicatii unice.

Virgin Mobile achizitioneaza Helio de la SK Telecom si EarthLink, formand un parteneriat limitat ce echivaleaza cu actiuni in valoare de 39 de milioane de dolari ale acestui furnizor de servicii. Tranzactia va fi finalizata in toamna acestui an, dupa o serie de aprobari ale autoritatilor si organismelor din domeniul telecomunicatiilor. Intrarea pe piata postpaid prin aceasta achizitie, va permite celor de la Virgin Mobile USA sa aiba acces la aproximativ 140 de milioane de potentiali clienti.

Tranzactia pare una foarte profitabila, de vreme ce costurile sale vor incepe sa fie recuperate chiar din 2009, cand compania va obtine primele profituri. Helio soseste cu nu mai putin de 170.000 de clienti si un numar de handseturi vandute de 85.000 de unitati, toate acestea cu o valoare de 17 milioane de dolari. Virgin Mobile va oferi suport pentru Internet de mare viteza pe handseturile Helio, folosind platforma postpaid si continuturile de social networking ale acestei din urma companii. Printre serviciile suportate se numara Google Maps (cu GPS), dar si aplicatii YouTube si MySpace.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×