Virgin Mobile USA lanseaza primul sau telefon 3G, Shuttle

Autor:  | Publicat în:  Virgin Mobile 1.545 ori
<b>Virgin Mobile USA lanseaza primul sau telefon 3G, Shuttle</b>Virgin Mobile USA va lansa primul sau telefon cu suport pentru conectivitate 3G, modelul Shuttle, un slider care opereaza in retele EV-DO. Shuttle va fi de asemenea primul handset care integreaza cateva din functiile terminalelor din portofoliul Helio....

Virgin Mobile USA va lansa primul sau telefon cu suport pentru conectivitate 3G, modelul Shuttle, un slider care opereaza in retele EV-DO.

Shuttle va fi de asemenea primul handset care integreaza cateva din functiile terminalelor din portofoliul Helio. Printre acestea se numara accesarea comunitatilor de social networking plus alte site-uri de acest gen, prin parteneriate cu Accuweather, ESPN, Facebook, Myspace, YouTube, Yahoo! si multe altele.

Noul telefon pe care il va pune in vanzare Virgin Mobile USA va fi disponibil incepand din data de 28 septembrie si va sosi cu o camera de 1.3 megapixeli, display de 2 inchi si media player integrat. Camera sa va suporta captura video, iar Shuttle va oferi suport pentru playback video si mesagerie, dar si streaming audio/video, Bluetooth si utilizarea cardurilor SD.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×