Visezi la un startup? Primești 50.000 euro investiție dacă ideea ta surâde celor prezenți la VentureConnect Timișoara

Autor:  | Publicat în:  Evenimente 1.258 ori
<b>Visezi la un startup? Primești 50.000 euro investiție dacă ideea ta surâde celor prezenți la VentureConnect Timișoara</b>Vă imaginați câte dintre marile companii și servicii de azi nu ar exista dacă nu ar fi avut un spate un "angel investor"? Până și Apple și Google au fost startup-uri în garaje, deci poate că viitorul gigant va porni din România. Despre asta...

Vă imaginați câte dintre marile companii și servicii de azi nu ar exista dacă nu ar fi avut un spate un "angel investor"? Până și Apple și Google au fost startup-uri în garaje, deci poate că viitorul gigant va porni din România. Despre asta și multe altele se va discuta la VentureConnect Timișoara, pe 19 octombrie 2011.

6 proiecte interesante vor fi prezentate în fața lui Doug Richard, fondator School for Startups. Există potențialul obținerii unei investiții de 50.000 pentru un startup sau chiar un capital de minim 250.000 de euro pentru extindere. Va exista o sesiune de pitching, la care trebuie să aplice antreprenorii cu idei bune, startupurile alese fiind comunicată pe 23 noiembrie la ediția finală din București.

Cele mai bune pitch-uri vor primi premii de la Microsoft și OKIAN, iar cei prezenți vor avea și parte de feedback aplicați și training pe loc de la oameni de afaceri și antreprenori romani de top: Radu Georgescu, Peter Bertea, Marius Ghenea și Orlando Nicoară. Detalii și înregistrarea la eveniment găsiți aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×