Un crampei din Android Ice Cream Sandwich - iata cum arata widgeturile email si calendar

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.547 ori
<b>Un crampei din Android Ice Cream Sandwich - iata cum arata widgeturile email si calendar</b>Dupa ce am vazut cum arata noul Android Market si Google Music extrase din Android Ice Cream Sandwich, e momentul sa mai aruncam o privire asupra unor componente ale acestui sistem de operare. De aceasta data au ajuns pe Internet imagini cu widgeturi ale...

Dupa ce am vazut cum arata noul Android Market si Google Music extrase din Android Ice Cream Sandwich, e momentul sa mai aruncam o privire asupra unor componente ale acestui sistem de operare. De aceasta data au ajuns pe Internet imagini cu widgeturi ale aplicatiilor Gmail, email si calendar.

Din pacate nu avem la dispozitie si un link de download pentru a le aduce pe terminalele noastre si a ne obisnui cu ICS inainte de lansarea sa. Va reamintim ca miercuri dimineata la ora Romaniei 05:00 va avea loc debutul noului Android si al lui Nexus Prime in Hong Kong. Observati ca in imaginile din acest articol exista o comparatie intre lookul widgeturilor din Honeycomb si al celor din Ice Cream Sandwich, realizata de catre android police.

Un crampei din Android Ice Cream Sandwich - iata cum arata widgeturile email si calendar

Din widgetul Gmail lipsesc etichetele, iar interfata este mai curata, lucru catre Google tinde cu fiecare update al serviciilor si produselor sale. Aplicatia Email arata exact ca Gmail, cel putin cand vine vorba de widget, in vreme ce widgetul Calendar are un nou format care economiseste din spatiu pe ecran, iar evenimentele listate de proba sunt foarte amuzante.

Cam atat deocamdata despre noul Android si vom reveni cu detalii la urmatoarea scurgere de informatii sau la lansarea lui ICS.

Un crampei din Android Ice Cream Sandwich - iata cum arata widgeturile email si calendar

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×