Vivo devine sponsor oficial al Cupei Mondiale din 2018 şi 2022, va lansa terminale branduite FIFA

861 ori
<b>Vivo devine sponsor oficial al Cupei Mondiale din 2018 şi 2022, va lansa terminale branduite FIFA</b>Companiile asiatice doresc mereu să iasă în evidență prin sponsorizările făcute, iar astăzi descoperim faptul că Vivo tocmai ce a devenit sponsorul oficial al Cupei Mondiale din 2018 și 2022. Aparent, firma chineză pregătește și terminale speciale ce vor

Vivo a anunţat astăzi semnarea unei înţelegeri pe 6 ani cu FIFA, devenind sponsor oficial al Cupei Mondiale din 2018 şi al celei din 2022. Parteneriatul va începe totuşi de la Cupa Confederaţiilor 2017, care are loc în această vară în Rusia.

Vivo

Astfel, producătorul chinez aflat în top 5 la nivel global îşi va vedea logo-ul pe panourile cu reclame, pe biletele la evenimente şi în alte secţiuni promoţionale. Compania a promis şi că va produce un smartphone special, dedicat Cupei Mondiale şi gândit pentru pasionaţii de fotbal. Printre regulile înţelegerii figurează şi faptul că personalul FIFA şi fotbaliştii vor trebui să folosească telefoane Vivo.

Vivo

Vivo este sponsorul cu numărul 12 al Cupei Mondiale din 2018, iar ca reper Cupa Mondială din Brazilia în 2014 a avut 20 de sponsori, care au contribuit cu 2 miliarde de dolari. Vivo va pune la bătaie 400 de milioane de euro, pe durata celor 6 ani, finanţând şi Cupa Mondială din Qatar, în 2022. Nu e prima oară când o firmă din China se apropie de zona fotbalistică, mai ales că Huawei i-a avut pe Messi şi Lewandovski ca ambasadori de brand, iar Nubia îl are pe Cristiano Ronaldo ca imagine.
 
Să vedem totuşi cum va arăta acel "telefon special" Vivo şi ce funcţii deosebite aduce el.

Vivo

Vivo

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×