HTC U11 va fi disponibil la precomandă prin intermediul Vodafone din 22 mai; se oferă cadou o brățară fitness UA Band 2

1.583 ori
<b>HTC U11 va fi disponibil la precomandă prin intermediul Vodafone din 22 mai; se oferă cadou o brățară fitness UA Band 2</b>Ieri cei de la HTC anunțau cu mare fast lansarea lui HTC U11, noul flagship al companiei taiwaneze ce se bate de la egal la egal cu Xiaomi Mi 6 și Samsung Galaxy S8. Avem un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 la bord, 4 GB memorie RAM și o

La nici 24 ore de la anunțul lui HTC U11 iată că aflăm și vești despre disponibilitatea produsului pe plan local. Printr-un comunicat de presă, operatorul Vodafone România ne dezvăluie că programul de precomandă pentru noul flagship va debuta din data de 22 mai și că primii clienți vor primi un cadou sub forma unei brățări fitness Under Armour UA Band 2. 

HTC U11

Programul de precomandă va fi desfășurat în perioada 22 mai - 19 iunie și aflăm că publicul român va putea opta doar pentru variantele de culoare Brilliant Black și Amazing Silver. Despre telefon știți deja faptul că el inaugurează o modalitate inedită de interacțiune pe bază de gesturi 'squeeze' ce implică strângerea telefonului în partea de jos pentru activare a diferite funcții și aplicații.

La nivel de dotări hardware, putem spune că HTC U11 intră în rândul lumii, oferind un display QHD de 5.5 inch, 4 GB memorie RAM și un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835. Camera sa foto de 12 megapixeli cu tehnologie Ultra Pixel 3 și deschidere f/1.7 se laudă a fi cea mai bună de pe un smartphone la ora actuală, asta dacă îi credem pe cei de la DxOmark care au testat deja capabilitățile sale în materie de fotografiere.

Cât despre preț, Vodafone România va comercializa acest smartphone la suma de 309 euro împreună cu abonamentul Super RED 49 ce implică plata unei taxe lunare de 49 euro. Posibil ca fără abonament prețul să fie undeva în jurul valorii de 3.400 lei. Mai multe detalii veți găsi săptămâna viitoare pe vodafone.ro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×