Redmi K20 Pro apare în noi fotografii înaintea lansării de mâine; Sunt confirmate și câteva dotări

1.396 ori
<b>Redmi K20 Pro apare în noi fotografii înaintea lansării de mâine; Sunt confirmate și câteva dotări</b>În cazul în care ați uitat deja atunci noi vă reamintim faptul că mâine pe data de 28 mai are loc debutul smartphone-urilor Redmi K20 și Redmi K20 Pro - terminale despre care am aflat multe detalii în ultima vreme

În cazul în care ați uitat deja atunci noi vă reamintim faptul că mâine pe data de 28 mai are loc debutul smartphone-urilor Redmi K20 și Redmi K20 Pro - terminale despre care am aflat multe detalii în ultima vreme. Știm că varianta standard din acest duo va opta pentru un pachet hardware mid-range, în vreme ce grosul specificațiilor sunt rezervate versiunii Pro care ar fi un adevărat "flagship killer" potrivit celor de la Xiaomi.

Redmi K20 PRO

Revenind la noutățile de astăzi avem în primul rând câteva fotografii noi cu Redmi K20 Pro, modelul high-end care va sosi echipat cu ecran AMOLED de 6.39 inch, baterie de 4000 mAh cu suport pentru încărcare la 27W, cameră foto principală de 48 mpx în spate și procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 855. Vedem de asemenea și cutia sa retail în care va sosi.

Redmi K20

În al doilea rând avem listarea GeekBench de mai sus care confirmă o parte dintre dotările lui Redmi K20 printre care cei 6 GB RAM de la bord și prezența procesorului octa-core Qualcomm Snapdragon 730. Telefoanele de față vor avea un design similar și rămâne de văzut dacă ambele modele vor merge pe ideea unei camere selfie pop-up sau dacă această dotare este rezervată numai versiunii Pro.

Aflăm mâine prețurile și toate celelalte lucruri neștiute!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×