Vivo lansează propriul său sub-brand numit iQOO; Ar putea fi axat pe dezvoltarea de smartphone-uri de gaming

539 ori
<b>Vivo lansează propriul său sub-brand numit iQOO; Ar putea fi axat pe dezvoltarea de smartphone-uri de gaming</b>Am văzut în ultima vreme cum multe companii ce activează pe piața smartphone și-au lansat și sub-branduri, un exemplu recent fiind Redmi care activează acum drept brand independent pentru Xiaomi. Astăzi descoperim că și Vivo

Am văzut în ultima vreme cum multe companii ce activează pe piața smartphone și-au lansat și sub-branduri, un exemplu recent fiind Redmi care activează acum drept brand independent pentru Xiaomi. Astăzi descoperim că și Vivo are de acum un sub-brand în portofoliu și anume iQOO, nume destul de dificil de pronunțat - un detaliu pe care și firma chineză l-a luat în seamă.

Anunțul acestui sub-brand a venit pe platforma chineză Weibo unde compania întreabă publicul dacă știe cum să citească/pronunțe corect numele iQOO. Potrivit detaliilor dezvăluite în online, acest sub-brand al celor de la Vivo va activa în zona smartphone, fiind vehiculat faptul că va aduce pe piață device-uri premium de gaming.

Există și posibilitatea să fie vorba despre device-uri de buget similare celor din seria Oppo RealMe, deși mulți tind către partea de gaming. Vom afla mâine exact cum stau lucrurile pentru că atunci iQOO va alege random un follower al paginii de Weibo pentru a-i trimite un smartphone iQOO drept cadou! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×